Offerteaanvragen.nu - Lowapp

Offerteaanvragen.nu

Als trotse eigenaar van een duurzaamheidsgericht bedrijf begreep ik de uitdagingen waar onze klanten mee te maken kregen bij het vinden van betrouwbare en deskundige aannemers voor duurzame verbouwingsprojecten. Daarom besloot ik te zoeken naar een oplossing die dit proces zou stroomlijnen en verbeteren.

Samen met het team van LowApp hebben we een geweldig platform gebouwd genaamd “Offerteaanvragen.nu”, dat mensen in staat stelt om eenvoudig offertes aan te vragen voor duurzame verbouwingsprojecten, zoals zonnepanelen, laadpalen en isolatie.

Het proces is eenvoudig en efficiënt. Via verschillende websites kunnen gebruikers nu moeiteloos een offerte aanvragen voor hun duurzame verbouwingsproject. Ze hoeven alleen maar enkele basisgegevens over hun project in te voeren, zoals de gewenste dienst en eventuele specifieke vereisten. Vervolgens wordt deze aanvraag direct doorgestuurd naar vier zorgvuldig geselecteerde en aangemelde bedrijven die gespecialiseerd zijn in duurzame verbouwingen.

Dankzij het gebruiksvriendelijke platform kunnen de aangesloten bedrijven snel en gemakkelijk reageren op de offerteaanvragen. Ze hebben direct toegang tot alle relevante projectinformatie, inclusief contactgegevens van de aanvrager. Hierdoor kunnen ze nauwkeurige en op maat gemaakte offertes maken die aansluiten bij de behoeften van de klant.

Het bouwen van dit platform was een naadloze en snelle ervaring dankzij LowApp’s expertise in het ontwikkelen van bedrijfskritische applicaties. Ze maakten gebruik van het OutSystems-platform, waarmee ze in slechts drie maanden tijd een robuust, schaalbaar en veilig systeem hebben gecreëerd dat voldoet aan al onze vereisten.

Door middel van externe integraties met andere systemen hebben we de facturatie gestroomlijnd kunnen laten lopen.

Dankzij het platform van LowApp kunnen we nu onze klanten een gestroomlijnd proces bieden voor het aanvragen van offertes voor duurzame verbouwingen. Het helpt ons om de juiste bedrijven te vinden die hoogwaardige diensten kunnen leveren en klanttevredenheid te garanderen. We zijn erg tevreden met het resultaat en kijken ernaar uit om samen met LowApp verdere innovaties op het gebied van duurzaamheid te realiseren.

Ben je ook op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het opzetten van een nieuw platform of een SaaS-oplossing? Kom met ons in contact!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *