Make.com automatisering - Lowapp

Automatiseren

Loopt jouw mkb-onderneming achter op het gebied van automatiseren? Of heb je er (te) weinig zicht op? Hiervoor hebben wij de proces automatisering sessie opgezet.

Wij helpen je niet alleen met het vinden van de valkuilen in jouw proces en wij komen ook met een digitale oplossing (proof of concept). Jij kunt zelf beslissen of we deze oplossing samen gaan implementeren.

Automatiseren met Lowapp

Efficiënt groeien met je onderneming?

In 1 sessie een uitgewerkt proces met alle valkuilen en een oplossing op maat, dat is wat de ‘Proces automatisering’ inhoudt. 

De sessie duurt een halve werkdag, in deze sessie zitten wij het liefste met de mensen aan tafel die betrokken zijn in het proces. Vervolgens gaan wij aan de slag met het uitwerken van een proof of concept in Make.com.

Minder tijd besteden aan repeterende taken?

Ontdek hoe wij, als digitale specialist op het gebied van no-code voor mkb-ondernemingen, jouw bedrijf kunnen helpen bij de digitale transformatie.

Optimaliseer je bedrijfsprocessen, verhoog de efficiëntie en verbeter de klantervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke aanpak die past bij jouw specifieke behoeften.