SaaS oplossing - Lowapp

Maak van jouw idee realiteit

Jouw SaaS-oplossing in een fractie van de tijd. Doordat wij niet coderen, maar werken met no-code tools, bouwen wij sneller, goedkoper en veilig.

*tijdelijk gratis proefontwerp

Binnen enkele weken al een SaaS?

Ga al live met enkele weken met je SaaS MVP binnen enkele weken.

*tijdelijk gratis proefontwerp

Vraag naar de mogelijkheden

  Vertrouwd door bedrijven

  Van idee naar realiteit

  1. Ontwerpen

  Het idee voor de SaaS oplossing is duidelijk. Onze designers maken hiervoor een ontwerp, dat modern en gebruiksvriendelijk is. De boodschap van jouw idee moet omhoog komen.

  2. Ontwikkelen

  Ons development team gaat hard aan de slag om jouw idee te realiseren. Tussendoor wordt je op de hoogte gehouden en om feedback gevraagd om op koers te blijven. Jouw SaaS oplossing is bijna realiteit!

  3. Onderhouden & groeien

  Jouw SaaS oplossing wordt natuurlijk een succes. Daarom zorgen wij dat het altijd up and running is. Wij houden de updates en veiligheid in de gaten. Daarnaast kunnen we flexibel opschalen wanneer nodig.

  FAQ

  Het klinkt soms te mooi om waar te zijn. Snelle ontwikkeling, moderne uitstraling en vaak een terugverdientijd van enkele maanden!

  Low-code betekent dat wij een platform gebruiken waar je bijna tot geen code hoeft te schrijven om apps te ontwikkelen. Bij no-code komt er helemaal geen code aan te pas. 

  Ken je Tetris nog? Netzoals Tetris gebruiken wij blokken om de apps te bouwen. Wij slepen de voorgeprogrammeerde blokjes in elkaar. Het klinkt simpel, maar het is nog moeilijker dan je denkt!

  Gelukkig hebben wij ervaren developers die dit razendsnel kunnen!

  De tijd die nodig is om een app te laten bouwen hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de app, de gewenste functionaliteiten, het ontwikkelplatform en de beschikbaarheid van resources.

  Met de low-code en no-code platformen kunnen apps over het algemeen sneller ontwikkeld worden in vergelijking met traditionele programmeermethoden. Eenvoudige apps kunnen vaak binnen enkele dagen of weken al worden gebouwd, terwijl meer complexe apps meer tijd kunnen vergen, mogelijk enkele weken tot enkele maanden.

  Het voordeel van low-code en no-code ontwikkeling is dat het de ontwikkeltijd aanzienlijk kan verkorten doordat het niet nodig is om code vanaf nul te schrijven. Veel functionaliteiten kunnen worden gerealiseerd door middel van visuele interface-tools en het configureren van voorgebouwde componenten.

  Het is mogelijk om koppelingen te integreren met andere bestaande systemen. Denk aan het koppelen van Trello wanneer je een offerte hebt verstuurd.

  Onze ontwikkelaars en experts kunnen u begeleiden bij het identificeren van de benodigde integraties en het opzetten van de verbindingen tussen uw interne (web)apps en uw bestaande systemen. Hierdoor kunt u profiteren van een geconsolideerde en geïntegreerde aanpak, waarbij uw apps en systemen naadloos samenwerken.

  The skye is not the limit!

  Op zoek naar een SaaS oplossing? Ontdek de kracht van Software as a Service (SaaS) en de voordelen die het biedt voor zowel jou als je klanten.

  Met een SaaS-oplossing kunnen bedrijven moeiteloos softwaretoepassingen aanbieden via de cloud, zonder gedoe met installatie. Je klanten hebben direct toegang tot een breed scala aan software via het internet, waardoor de drempel om te starten laag is.

  Een van de grootste voordelen van SaaS is de flexibiliteit die het biedt. Je kunt gemakkelijk inspelen op de specifieke behoeften van je klanten, of het nu gaat om het toevoegen van gebruikers, het uitbreiden van functionaliteit of het upgraden naar een hoger serviceniveau. Dit maakt SaaS uitermate geschikt voor bedrijven die groeien en behoefte hebben aan schaalbaarheid.

  Als SaaS-provider hoef je je geen zorgen te maken over technische zaken. Onderhoud, beveiliging en software-updates worden allemaal voor je afgehandeld, waardoor jij je kunt richten op je kernactiviteiten en waarde kunt toevoegen aan je klanten.

  Daarnaast biedt het abonnementsmodel van SaaS financiële voordelen voor zowel jou als je klanten. Je klanten betalen een periodieke vergoeding voor het gebruik van de software, wat voorspelbaarheid en kostenefficiëntie biedt. Dit maakt het aantrekkelijk voor bedrijven die hun kosten willen beheersen en geen grote initiële investeringen willen doen.

  Kortom, met een SaaS-oplossing kun je als verkoper profiteren van de flexibiliteit, schaalbaarheid en financiële voordelen van cloudgebaseerde software. Je kunt je richten op het leveren van waarde aan je klanten, terwijl technisch beheer en installatiezorgen worden geëlimineerd. Maak gebruik van de groeiende vraag naar SaaS en ontdek de mogelijkheden om succesvol software-as-a-service aan te bieden.

  Afspraak maken?